top of page

sopimus-
ja valmennus-ehdot

Päivitetty 1.7.2023

1 / Yleistä

Mindest (Y-tunnus: 3369709-4) myy valmennuspalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Mindestillä on oikeus muuttaa palveluvalikoimaa, valmennusten sisältöä ja saatavuutta. Ajantasaiset tiedot löydät verkkosivuiltamme. Pidätämme oikeuden sopimus- ja valmennusehtojen sekä hintojen muutoksiin. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei siitä erikseen mainita. Kun käytät Mindestin palveluita, sitoudut noudattamaan näitä sopimus- ja valmennusehtoja. Luethan ehdot huolellisesti läpi. 

2 / Tilaus- ja peruutusehdot

 

Mindestin verkko- tai mobiilisivujen kautta on pääsy ajanvarauskalenteriin (Calendly), josta voi varata etätapaamisia valmentajan kanssa. Suosittelemme maksuttoman kartoitustapaamisen varaamista kaikille uusille asiakkaille. Maksuttomassa kartoitustapaamisessa voit kartoittaa ja tilata sinulle sopivat palvelut. Voit tilata palveluita myös sähköpostitse, soittamalla tai ottamalla yhteyttä verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta. 

Calendly-ajanvarauskalenterin kautta tehty varaus on sitova. Asiakas saa varauksestaan vahvistuksen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakkaalla on tarve muuttaa jo varattua aikaa, voi sen tehdä vahvistussähköpostissa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä valmentajaan. Huomaathan, että yksilövalmennuksiin varattujen aikojen peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen ajankohtaa. Tämän jälkeen peruutuksista, tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan täysimääräisen palvelun hinta. Myös rekisteröityminen Firstbeat Life -palveluun on sitova, sillä sen jälkeen mittalaite lähtee toimitukseen. Tilauksen peruuttaminen on kuluttajasuojalain nojalla 14 vuorokautta. Peruuttamisesta on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostilla.

 

Kuukausiveloitteisissa valmennusjäsenyyksissä sitoudutaan koko valmennusprosessiin eikä niitä voi peruuttaa tai irtisanoa kesken sovitun valmennusprosessin. Valmennuksen toimittaja voi kuitenkin perua tilauksen ja irtisanoa valmennusta koskevan sopimuksen ilman korvausvastuuta perustellusta syystä, kuten esimerkiksi ylivoimaiseen esteen johdosta (mm. sairastuminen). Mikäli valmennuksen toimittaja tällaisessa tilanteessa irtisanoo valmennuksen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaan tai osittain, riippuen siitä kuinka suuri osuus valmennuksesta oli toimitettu tai suoritettu. Sovittua valmennusta ja sen sisältöä voidaan muuttaa yhteisellä sopimuksella.

Mindestin valmennuspalveluihin sisältyy tyytyväisyystakuu. Tyytyväisyystakuu koskee psyykkistä valmennusta. Esimerkiksi kuukausiveloittessa valmennuspalvelussa tyytymätön asiakas on oikeutettu saamaan psyykkisen valmennuksen osuuden hyvityksenä takaisin. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. 

3 / Maksutavat

Mindest käyttää OP Kevytyrittäjä -laskutuspalvelua, jonka kautta laskut toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai yritysasiakkaille laskutustietojen mukaisesti verkkolaskulla. Yksittäisen valmennustapaamisen tilanneelle asiakkaalle lasku lähetetään valmennustapaamisen jälkeen. Kuukausiveloitteissa valmennuksissa ensimmäinen lasku lähetetään ensimmäisen valmennustapaamisen jälkeen tai kun asiakas on rekisteröitynyt valmennukseen sisältyvään Firstbeat Life -palveluun. Jatkolaskut kuukausiveloitteisiin valmennuksiin lähetetään kerran kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Kuluttaja-asiakkailla maksuaika on 14 vrk, yritysasiakkaille 30 vrk.

Liikuntaeduilla maksettaessa on otettava yhteyttä lotta.merisaari@mindest.fi

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Laskutusta vain Suomeen.

4 / Toimitukset ja palautukset

Osaan valmennuspalveluista voi sisältyä asiakkaalle toimitettavia tuotteita kuten Firstbeat Life -mittalaite tai muuta valmennusmateriaalia. Toimituksia varten Mindest kerää asiakkaan/loppukäyttäjän henkilötietoja kuten nimen, sähköpostin, kotiosoitteen ja puhelinnumeron. Tämä on välttämätöntä, jotta toimitukset voidaan toteuttaa. Sama koskee esimerkiksi Firstbeat Life -lainamittaria, jonka takaisinpalautukseen tarvitaan asiakkaan/loppukäyttäjän yhteystiedot toimitusta varten. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä ja keräämisestä löydät tietosuojaselosteesta.

5 / Valmennusehdot

 

Psyykkinen valmennus on aina yksilöllinen prosessi. Psyykkisen valmennuksen avulla asiakasta autetaan näkemään omia ajatuksiaan, tunteitaan ja tietoisuuttaan sekä tuetaan asiakkaan muutostoiveita ja tavoitteiden saavuttamista. Asiakkaan tavoitteet määrittelevät tarkemmin sen, miten valmennusta toteutetaan ja miten se räätälöidään asiakkaalle sopivaksi. Psyykkinen valmennus toteutetaan keskustellen ja erilaisten harjoitusten/tehtävien kautta.

Valmentajan velvollisuudet: Valmennus on aina luottamuksellinen prosessi, jossa valmentaja sitoutuu pitämään salassa asiakkaalta kuulemansa asiat, poikkeuksena Suomen rikollislain ja lastensuojelulain ilmoitusvelvollisuuden piiriin kuuluvat asiat. Valmentaja huolehtii tietoturvallisesti etäyhteyspalvelusta. Valmentaja myös huolehtii omalta osaltaan ammatillisuudestaan ja viestii avoimesti omasta koulutustaustasta, ammattitaustasta ja osaamisestaan. Valmennus on valmentajan ja asiakkaan välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta, jossa valmentaja tekee parhaansa auttaakseen asiakasta tämän muutostoiveiden ja tavoitteiden kanssa. Valmennus ei ole terapiaa ja tarvittaessa valmentaja ohjaa asiakasta muiden ammattilaisten palvelujen piiriin.

6 / Asiakkaan vastuu

Asiakas sitoutuu noudattamaan yhteisesti sovittuja käytäntöjä. Asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus avoimeen ja rehelliseen viestintään. Näin varmistetaan valmennuksen hyödyllisyys. Valmennus on valmentajan ja asiakkaan välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta, jossa myös asiakas sitoutuu tekemään parhaansa edistääkseen muutostoivettaan tai saavuttaakseen tavoitteitaan.

 

Psyykkinen valmennus sopii ihmisella, jolla on oma tahtotila ja motivaatio tehdä muutoksia elämässään. On huomioitava, että psyykkinen valmennus ei ole terapiaa eikä sairaudenhoitoa. Psyykkisessä valmennuksessa ei myöskään anneta suoria ohjeita ja neuvoja. Valmennus perustuu siihen ajatukseen, että jokainen ihminen on oman elämänsä paras asiantuntija ja valmennuksessa tuetaan ihmisen yksilöllisiä muutostoiveita ja tavoitteita. Osallistumalla valmennukseen asiakas ymmärtää, että hän itse on täysin vastuussa tekemistään päätöksistä. 

7 / Ryhmävalmennukset, workshopit ja yritysyhteistyö

Räätälöitävät ryhmävalmennukset sekä yrityksille tarjottavat palvelut on tilattavissa sähköpostitse, verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse. Yrityksen edustaja voi myös varata yhteistyökahvit etänä ajanvarauskalenterin kautta yhteistä suunnittelua ja ideointia varten. Ryhmävalmennusten sekä yrityksille tarjottavien palveluiden peruutusehdoista sovitaan erillisessä sopimuksessa.

bottom of page